• LinkedIn
  • Twitter

Beeldbank geüpdate met nieuwe beelden Van Grauw naar Groen

29 april 2024

De always-on ‘Van Grauw naar Groen’ campagne motiveert consumenten het hele jaar door om hun omgeving op een milieuvriendelijke manier te vergroenen. Om het momentum van het voorjaar optimaal te benutten, hebben we nieuwe content toegevoegd aan onze beeldbank.

Afbeelding
van grauw naar groen - balkon shoot

Nieuwe campagnebeelden in de beeldbank 
De lente is hét moment om je omgeving te vergroenen. Samen inspireren we de consument om hun buitenruimte ook dit voorjaar opnieuw in te richten met de mooiste bloemen en planten. Heb jij beelden nodig voor het online en offline promoten van jouw product(en)? Ga dan naar onze Beeldbank en download ze gratis. Zowel qua type foto’s als resolutie is er veel keuze.

Download de complete Van Grauw Naar Groen Toolkit 
Ook de Van Grauw naar Groen Toolkit is voorzien van nieuwe campagnebeelden, banners en posters waarmee kwekers en handelaren de campagne zelf kunnen promoten. Daarnaast bevat de toolkit inspirerende stop-motion video’s waarin we laten zien welke bloemen en planten geschikt zijn voor het balkon, afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht. 

Download de toolkit hier.

Meer weten of hulp nodig bij de promotie?
Neem voor meer informatie over deze campagne contact op met Monique Kemperman, campagnemanager, via mkemperman@bloemenbureauholland.nl. We denken graag met je mee!