Apéro Blogger Event Berlijn

In de herfst stonden de consumentensites in alle vier de landen in het teken van apéro. In navolging hiervan organiseerde Pflanzenfreude.de en Tollwasblumenmachen.de op 18 november een blogger event in Berlijn. Vijftien bloggers genoten van een botanische lunch, workshops, muziek en natuurlijk van planten en bloemen. 

Eten, planten en bloemen
Eten brengt mensen samen. Met die gedachte in het achterhoofd creëerden Pflanzenfreude.de, Tollwasblumenmachen.de en blogger-duo Krautkopf een Duitse interpretatie van de Franse apéro. Met deze keer geen borrel, maar een lunch waar vijftien bloggers voor werden uitgenodigd. Aangekleed met alle woonplanten van de maand en bloemen uit de Bloemenagenda, was de locatie omgetoverd tot een perfecte, relaxte setting. Hier genoten de bloggers van een lunch, waarbij alle gerechten een botanische of florale touch hadden. Er waren cocktails, twee bloemen- en planten workshops door The Stylelab en de middag eindigde met een optreden van een singer-songwriter.

De resultaten
Het event was een groot succes. Exacte resultaten in cijfers zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar het is duidelijk dat de middag resulteerde in een mooie stroom aan Instagram-posts, Insta-stories en blogposts, waarin de hashtags #aperobotanico #tollwasblumenmachen en #pflanzenfreude vaak terug kwamen. De bloggers waren enthousiast en gaven aan thuis ook een apéro te willen organiseren voor vrienden, met bloemen en planten als extra eregasten.

Met eigen ogen zien?
Lees het artikel op Pflanzenfreude.de
Lees het artikel op Tollwasblumenmachen.de

Apero Duitsland