• LinkedIn
  • Twitter

POS-materiaal voor ‘Blijf stralen’-campagne beschikbaar

09 april 2021

Te downloaden op EU-shine-on.com

Afbeelding
POS-materiaal voor ‘Blijf stralen’-campagne beschikbaar-2

Op 19 april* start ‘Blijf stralen’, een unieke Europese samenwerking voor een promotiecampagne om de verkoop van bloemen en planten in Europa te stimuleren. De campagne duurt drie weken en wordt uitgerold in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken en Nederland. Doe je ook mee? Er staat POS-materiaal voor je klaar.

POS-materiaal
Consumenten in bovengenoemde landen worden onder andere via tv, YouTube Masthead, YouTube TrueView en radiospotjes gestimuleerd om bloemen, kamer- en tuinplanten te kopen. De media-inzet verschilt per land. Binnen de campagne staat een aansprekende video met een hoopgevende boodschap centraal. Sectorpartijen en verkoopkanalen kunnen klanten ook op de winkelvloer of via hun social media kanalen inspireren. Voor hen is er namelijk vanaf 12 april POS-materiaal beschikbaar. Dit pakket bestaat uit de video, beelden en posters die kosteloos te downloaden zijn vanaf de website EU-shine-on.com.

Boodschap en doelgroep 
‘Blijf stralen’ laat zien hoeveel uitdagingen bloemen en planten ervaren tijdens het groeien en bloeien. Desondanks blijven ze zich oprichten naar de zon. De boodschap is dan ook: doe hetzelfde, juist nu, en blijf stralen. En dat lukt het beste met bloemen en planten als kleurrijke reminder. De afzender van de campagne is de Europese sierteeltsector, de promotie richt zich op mannen en vrouwen tussen de 25 en 54 jaar. 

Gefinancierd door noodfonds
De sierteeltsector werd in het begin hard geraakt door de coronacrisis. Daarom krijgt deze campagne financiering uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. Zes samenwerkende Europese sierteeltpromotieorganisaties sloegen de handen ineen voor dit initiatief.

Meer weten?
In Nederland is Simone Dussine van Bloemenbureau Holland het aanspreekpunt voor deze campagne. Vragen kun je stellen via sdussine@bloemenbureauholland.nl

*  In Frankrijk start deze campagne op 12 april.

             

April 2021