Wie is wie

Nederland

Anneloes Demmers

Content Marketeer +31 (0)174 72 70 23 ademmers@bloemenbureauholland.nl
“Anneloes maakt graag mooie dingen. Schilderijen, keramiek, maar ook prachtige content in samenwerking met magazines en influencers. Met ervaring in de mode-, bureau- en vastgoedwereld heeft ze een frisse blik op bloemen en planten. Haar missie: mensen inspireren om bloemen en planten in huis te halen. Thuis zet ze het liefst pioenrozen neer. Of een statement ficus lyrata.“

Daan Langstraat

campagnemanager snijbloemen +31 (0)174 72 70 19 dlangstraat@bloemenbureauholland.nl
“Bloemen op het boodschappenlijstje krijgen van de consument, dat is Daans doel. Dat doet hij door het plannen, ontwikkelen en uitvoeren van spraakmakende campagnes op internationaal niveau. Het liefst samenwerkend in een team, want dat is hij gewend. Thuis wordt Daan namelijk omringd door vijf vrouwen: zijn vrouw, drie dochters en hun hondje. Perfect publiek als je graag thuiskomt met grootbloemige, roze rozen.”

Dennis van der Lubbe

directeur +31 (0)174 72 70 10 dvanderlubbe@bloemenbureauholland.nl
“Eigenlijk is Dennis directeur Blijdschap en Geluk, want dat is wat bloemen en planten verspreiden. Met twee teams en ruim 20 jaar internationale marketingervaring zorgt hij ervoor dat consumenten in heel Europa bloemen en planten in hun hoofd én in hun winkelmandje hebben. Van de kwetsbare doch stevige tulp gaat zijn eigen hart sneller kloppen, wat overigens ook geldt voor zijn hobby CrossFit. Wat Dennis in eigen woorden omschrijft als een soort apenkooien voor volwassenen.”

Esther de Waard

manager strategie & campagne +31 (0)174 72 70 18 edewaard@bloemenbureauholland.nl
"Een langdurige relatie, waarin de liefde 100% wederzijds is. Esther gaat hem graag aan met de consument. Als brand manager is ze eindverantwoordelijk voor de consumentenmerken, ontwikkelt ze marketingstrategieën en –plannen en vertaalt die samen met het team naar campagnes, acties en content. Ook zorgt ze voor gedegen marktonderzoek. En met succes: de consumentenmerken krijgen steeds meer smoel en waarde. "

Fleur Fiers-Bol

shopper activatie marketeer +31 (0)174 72 70 33 ffiers@bloemenbureauholland.nl
"Fleur is als Shopper Activatie Marketeer geen onbekende in de groene sector. Als dochter van een potgrondleverancier groeide zij middenin de tuinbouw op. Haar passie voor marketing bleek een gouden combinatie met de liefde voor bloemen en planten. Thuis bij Fleur is het al een bonte verzameling van bloemen en planten, met als grote favoriet de strelitzia, maar het ‘groen’-virus is iets waar ze ook graag anderen mee besmet."

Floris Wiebosch

senior shopper activatie marketeer +31 (0)174 72 70 29 fwiebosch@bloemenbureauholland.nl
“Floris gaat de consument in de (online) winkel een duwtje geven om vaker planten en bloemen te kopen. Waarom? Omdat het hem een geweldig gevoel geeft om met zulke eerlijke en mooie producten te werken. Een favoriete bloem of plant heeft hij (nog) niet, maar dat komt in zijn werk misschien juist van pas. Trots dat hij is om als senior shopper activatie marketeer aan de slag te gaan, is hij nog trotser op zijn vader, met wie hij samen op de fiets de Mont Ventoux beklom. Want pijn hebben terwijl je hoge bergen bedwingt op je fiets, is volgens Floris misschien wel het beste gevoel dat er is.”

Guy Sie

social media marketeer +31 (0)174 72 70 49 gsie@bloemenbureauholland.nl
“Ooit wilde hij als ingenieur de allervetste computers bouwen, tot hij marketing ontdekte. En dan het liefst in de sociale vorm, want hij was niet voor niets de 27-ste Twittergebruiker in Nederland. Via socialmediafuncties bij een reclamebureau en technische start-ups, zorgt Guy nu dat alle sociale kanalen van Bloemenbureau Holland op rolletjes lopen. Daarmee inspireert hij consumenten om nog meer bloemen en planten in hun leven te brengen. Zoals Hyacinten bijvoorbeeld, want die zijn mooi.”

Ines ten Hake - van Dijk

Office manager +31 (0)174 72 70 10 ivandijk@bloemenbureauholland.nl
"Dahlia’s stekken, bollen pellen, hyacinten hollen, Ines draaide er vroeger (als dochter van een bollenboer) haar hand niet voor om. Nu laat ze met dezelfde precisie een heel kantoor op rolletjes lopen. Ines belt, regelt, boekt, bestelt en houdt zich bezig met personeelszaken. Door haar ondersteuning kan het team zich voor 100% bezighouden met het ontwikkelen van spraakmakende campagnes. En het verbaast vast niemand dat de tulp haar favoriete bloem is."

Isabel Groot

campagnemanager tuinplanten +31 (0)174 72 70 12 igroot@bloemenbureauholland.nl
"Weg met die stenen tuinen! Isabel is een vrouw met een groene missie. Via een carrière als psychiatrisch verpleegkundige en marketingmanager bij een veredelaar, maakt Isabel als campagnemanager tuinplanten de wereld nu graag een beetje groener. Bij voorkeur met de potalstroemeria en de celosia. Waarbij ze graag heel duidelijk maakt dat je voor lekker tuinieren niet zozeer groene vingers, maar hooguit een groenlievend hart nodig hebt."
Ivo van Orden

Ivo van Orden

manager activatie +31 (0)174 72 70 15 ivanorden@bloemenbureauholland.nl
“Door de juiste partijen met elkaar te verbinden kom je verder. Samen met zijn activatieteam zorgt hij voor het opzetten van shopper-activaties die aansluiten op onze spraakmakende campagnes en content. Voor Ivo niks mooiers dan samen met anderen producten promoten waar mensen écht blij van worden. Hoewel wakker worden in een Peruaans bergdorpje naast een veld vol Alstroemeria’s wel erg dicht in de buurt komt.”

Monique Kemperman

Campagnemanager kamerplanten +31 (0)174 72 70 26 mkemperman@bloemenbureauholland.nl
"Kamerplanten een onmisbaar onderdeel van ieder interieur maken, dat is waar Monique zich elke dag mee bezighoudt. Samen met PR- en reclamebureaus zorgt ze ervoor dat de kamerplant in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de aandacht krijgt die hij verdient. Mede dankzij Monique is de term ‘Woonplant van de Maand’ een begrip geworden binnen de sector en bij de consument. Zelf zou ze het liefst iedere maand de frisgroene kamerlinde in de picture zetten, maar van een eigenwijze bos tulpen wordt ze ook erg blij."
Sherelle Schmidt

Sherelle Schmidt

shopper activatie marketeer +31 (0)174 72 70 28 sschmidt@bloemenbureauholland.nl
“Zeg je Sherelle, dan zeg je aanstekelijke positiviteit, enthousiasme en stevig overzicht op grote projecten. Thuis vertaalt zich dat in een indrukwekkende urban jungle, met de immer groeiende Monstera Monkey Mask als koning. Is Sherelle niet in de weer met de gieter, dan vind je haar in de keuken. Daar eert ze haar Javaanse roots door het koken van een uitgebreide Indonesische rijsttafel.”

Simone Dussine

country manager Nederland +31 (0)174 72 70 35 sdussine@bloemenbureauholland.nl
“Simone is onze country manager Nederland. Afkomstig uit een sierteeltfamilie is ze nu aanspreekpunt voor de Nederlandse markt en enthousiast ambassadeur voor onze boodschap. Want bij iedereen horen bloemen en planten in huis en tuin! In haar eigen huis geniet ze van haar puberdochters en rommelt ze graag wat met plantjes. Of ze gaat eropuit voor een flinke bos pioenrozen. Soms komt ze dan ook thuis met een jurkje (of drie).”
Tessa Triesscheijn

Tessa Triesscheijn

manager content marketing +31 (0)174 72 70 14 ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl
"Naast haar gezin, motorrijden, dahlia’s en oesters met Fristi is er nog iets waar Tessa’s hart sneller van gaat kloppen: verhalen vertellen. En dat laatste is precies wat ze elke dag doet. Ze ontwikkelt de contentstrategie, schrijft en verzamelt content, zet het online en analyseert de impact ervan. Ondertussen stuurt ze het internationale redactieteam aan, zoekt naar contentpartners en blijft non-stop in gesprek met de doelgroep. Ben je jarig, dan krijg je van Tessa bloemen of een plant cadeau. Mét een verhaal erbij, natuurlijk."

Duitsland

Andrea Becker, Marketing Manager Duitsland

Andrea Becker

Country Manager Duitsland +49 (0)201 51 78 40 30 abecker@blumenbuero.de
“Andrea Becker is onze vrouw in Duitsland. Haar missie: om de Duitse markt groeiend en bloeiend te houden. Haar eigen botanische favoriet is de palmboom, omdat ze daardoor meteen de zon op haar huid voelt en de zee kan ruiken. Niet zo gek misschien, als je een MBA op zak hebt van Pepperdine University in Malibu. Als ze niet werkt of droomt over wuivende palmen, probeert Andrea graag gezonde recepten of ontdekt ze nieuwe landen of steden.”

Verenigd Koninkrijk

Chanel de Kock

Chanel de Kock

Country Manager Verenigd Koninkrijk +44 (0)7957 089 875 cdekock@flowercouncil.co.uk
"Chanel de Kock is onze ‘English Connection’. Zij zorgt ervoor dat de campagnes die in Nederland worden ontwikkeld, ook in het Verenigd Koninkrijk een groot publiek raken. Met een achtergrond in de fashion retail, weet ze precies hoe ze een lifestyle- en geluksgevoel neer moet zetten. Voor Chanel is er niks mooiers dan het verkopen van een glimlach. Zelf krijgt ze een grote glimlach van een elegante bos pioenrozen en van het vrijwilligerswerk dat ze in Azië doet."

Frankrijk

Ron Jeronimus

Country Manager Frankrijk +33 (0)173 03 04 40 rjeronimus@officedesfleurs.fr
"In een ver verleden droomde Ron weleens over een carrière als bloemen-arrangeur, maar uiteindelijk werd hij onze man in Parijs. En gelukkig maar, want dankzij Ron hebben we een sterk netwerk in Frankrijk en weten we precies wat de houding en de smaak van de Franse consument is, wat er in de detailhandel gebeurt en wat de trends zijn. Hij houdt van reizen en ontdekt niet alleen graag de lokale keuken, maar ook de typische bloemen en planten van elke plek. Zoals de bromelias in de bomen in Colombia."