Wie is wie

Nederland

André de Waard

Online marketeer / mediaspecialist +31 (0)174 72 70 21 a.de.waard@bloemenbureauholland.nl
"Marketing, media, motoren en moestuinen. Voor die vier M-en heeft André een passie. Bij het Bloemenbureau Holland houdt hij zich dagelijks met de eerste twee bezig, of het nu de digitale of de 'traditionele' variant is. Zijn doel: de consument online en offline bereiken met een sprankelende boodschap over een prachtig product. André is erg trots op het betrokken en veerkrachtige team waar hij in werkt, maar nog veel trotser is hij op zijn zoontje."

Beppy van der Vaart

Content marketeer +31 (0)174 72 70 23 b.vandervaart@bloemenbureauholland.nl
"Het blije gevoel dat ze zelf van bloemen en planten krijgt, wil Beppy graag op iedereen overbrengen. Dat doet ze door blije artikelen te schrijven, slimme contentstrategieën te ontwikkelen, online te converseren met de doelgroep en het internationale redactieteam aan te sturen (wat voor blijheid in 4 Europese landen zorgt). Qua happy-gehalte staat bij Beppy de Hortensia met stip op één, gevolgd door de Dahlia en Gloriosa. En in de categorie weelderige haardos wint kamerplant Beaucarnea het van iedereen. Nou, op Beppy na dan."

Daan Langstraat

campagnemanager snijbloemen +31 (0)174 72 70 19 d.langstraat@bloemenbureauholland.nl
“Bloemen op het boodschappenlijstje krijgen van de consument, dat is Daans doel. Dat doet hij door het plannen, ontwikkelen en uitvoeren van spraakmakende campagnes op internationaal niveau. Het liefst samenwerkend in een team, want dat is hij gewend. Thuis wordt Daan namelijk omringd door vijf vrouwen: zijn vrouw, drie dochters en hun hondje. Perfect publiek als je graag thuiskomt met grootbloemige, roze rozen.”

Esther de Waard

Brand manager +31 (0)174 72 70 18 e.de.waard@bloemenbureauholland.nl
"Een langdurige relatie, waarin de liefde 100% wederzijds is. Esther gaat hem graag aan met de consument. Als brand manager is ze eindverantwoordelijk voor de consumentenmerken, ontwikkelt ze marketingstrategieën en –plannen en vertaalt die samen met het team naar campagnes, acties en content. Ook zorgt ze voor gedegen marktonderzoek. En met succes: de consumentenmerken krijgen steeds meer smoel en waarde. "

Ines ten Hake - van Dijk

Office manager +31 (0)174 72 70 10 i.van.dijk@bloemenbureauholland.nl
"Dahlia’s stekken, bollen pellen, hyacinten hollen, Ines draaide er vroeger (als dochter van een bollenboer) haar hand niet voor om. Nu laat ze met dezelfde precisie een heel kantoor op rolletjes lopen. Ines belt, regelt, boekt, bestelt en houdt zich bezig met personeelszaken. Door haar ondersteuning kan het team zich voor 100% bezighouden met het ontwikkelen van spraakmakende campagnes. En het verbaast vast niemand dat de tulp haar favoriete bloem is."

Isabel Groot

campagnemanager tuinplanten +31 (0)174 72 70 12 i.groot@bloemenbureauholland.nl
"Weg met die stenen tuinen! Isabel is een vrouw met een groene missie. Via een carrière als psychiatrisch verpleegkundige en marketingmanager bij een veredelaar, maakt Isabel als campagnemanager tuinplanten de wereld nu graag een beetje groener. Bij voorkeur met de potalstroemeria en de celosia. Waarbij ze graag heel duidelijk maakt dat je voor lekker tuinieren niet zozeer groene vingers, maar hooguit een groenlievend hart nodig hebt."
Ivo van Orden

Ivo van Orden

marketingmanager Nederland +31 (0)174 72 70 15 i.van.orden@bloemenbureauholland.nl
“Door de juiste partijen met elkaar te verbinden kom je verder. Mede hierdoor worden campagnes als Lievelingsbloem en Cupidrone echt spraakmakend. Ivo zorgt voor de coördinatie van onze activiteiten op de Nederlandse markt en is het aanspreekpunt voor onze stakeholders daar. Voor Ivo niks mooiers dan samen met anderen producten promoten waar mensen écht blij van worden. Hoewel wakker worden in een Peruaans bergdorpje naast een veld vol Alstroemeria’s wel erg dicht in de buurt komt.”

Karin van den Berg

activatie marketeer (a.i.) +31 (0)6 269 77 888 k.van.den.berg@bloemenbureauholland.nl
“Als dochter van een bloembollenkweker stroomt er bijna groen bloed door Karins aderen. Combineer dat met een opleiding Marketing en Communicatie en verschillende werkplekken in de groenbranche, en je krijgt een bijna botanisch CV. Bij Bloemenbureau Holland zorgt Karin voor activerende campagnes op de winkelvloer. Met één doel: meer mensen blij maken met meer bloemen en planten. Haar eigen lievelingsbloemen zijn seizoensfavorieten: tulpen, pioenen, Helleborus: alles heeft zijn tijd. Boerenkool is tenslotte ook het lekkerst wanneer het buiten koud is!”
Marc Eijsackers verlaat Bloemenbureau Holland

Marc Eijsackers

Algemeen manager +31 (0)174 72 70 10 m.eijsackers@bloemenbureauholland.nl
"Het halen van een fijne bos bloemen (of prachtige plant natuurlijk) net zo natuurlijk maken als het kopen van een knapperig vers brood, dat is Marc Eijsackers’ doel. Hij ontwikkelt de strategie en de plannen om dat te bereiken en geeft zijn team de ruimte om te excelleren. Hij is trots als het lukt om op een creatieve manier met beperkte middelen grote groepen Europese consumenten te inspireren. Zelf laat hij zich graag inspireren door grootbloemige rozen én een goede fles wijn."

Monique Kemperman

Campagnemanager kamerplanten +31 (0)174 72 70 26 m.kemperman@bloemenbureauholland.nl
"Kamerplanten een onmisbaar onderdeel van ieder interieur maken, dat is waar Monique zich elke dag mee bezighoudt. Samen met PR- en reclamebureaus zorgt ze ervoor dat de kamerplant in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de aandacht krijgt die hij verdient. Mede dankzij Monique is de term ‘Woonplant van de Maand’ een begrip geworden binnen de sector en bij de consument. Zelf zou ze het liefst iedere maand de frisgroene kamerlinde in de picture zetten, maar van een eigenwijze bos tulpen wordt ze ook erg blij."

Olga Boichuk

assistent controller +31 (0)174 72 70 30 o.boichuk@bloemenbureauholland.nl
“Planten brengen je interieur tot leven en prikkelen de zintuigen” zegt Olga, die in het verleden een eigen bedrijf in interieurdesign had. Tegenwoordig gaat ze over de inrichting van financiële processen, monitort marketingbudgetten en spart ze over financiën met de diverse marketingspecialismen binnen het Bloemenbureau. Jasmijn is één van haar favoriete planten; “ze geuren heerlijk!” Niet vreemd als je ook een passie voor parfum bezit. In haar favoriete bos bloemen mag de pioenroos zeker niet ontbreken."

Rob van Tol

Controller +31 (0)174 72 70 16 r.van.tol@bloemenbureauholland.nl
"De stevige en robuuste chrysant staat bovenaan Robs lijstje met lievelingsbloemen. Niet zo gek voor een controller die zorgt voor een financiële administratie zo solide als beton. Rob is verantwoordelijk voor rapportages, begrotingen, jaarrekeningen, maar ook voor IT, vastgoed en andere facilitaire zaken. Hij groeide op tussen de bloemkwekerijen van Roelofarendsveen en hield daar een tiental knalgroene vingers aan over. Rob is erg content als projecten financieel en administratief op rolletjes lopen én als zijn Rhipsalis er thuis goed bij staat."
Tessa Triesscheijn

Tessa Triesscheijn (met zwangerschapsverlof t/m mei 2018)

manager content marketing +31 (0)174 72 70 14 t.triesscheijn@bloemenbureauholland.nl
"Naast haar gezin, motorrijden, dahlia’s en oesters met Fristi is er nog iets waar Tessa’s hart sneller van gaat kloppen: verhalen vertellen. En dat laatste is precies wat ze elke dag doet. Ze ontwikkelt de contentstrategie, schrijft en verzamelt content, zet het online en analyseert de impact ervan. Ondertussen stuurt ze het internationale redactieteam aan, zoekt naar contentpartners en blijft non-stop in gesprek met de doelgroep. Ben je jarig, dan krijg je van Tessa bloemen of een plant cadeau. Mét een verhaal erbij, natuurlijk."

Verenigd Koninkrijk

Chanel de Kock

Marketingmanager Verenigd Koninkrijk +44 (0)203 878 5244 c.de.kock@flowercouncil.co.uk
"Chanel de Kock is onze ‘English Connection’. Zij zorgt ervoor dat de campagnes die in Nederland worden ontwikkeld, ook in het Verenigd Koninkrijk een groot publiek raken. Met een achtergrond in de fashion retail, weet ze precies hoe ze een lifestyle- en geluksgevoel neer moet zetten. Voor Chanel is er niks mooiers dan het verkopen van een glimlach. Zelf krijgt ze een grote glimlach van een elegante bos pioenrozen en van het vrijwilligerswerk dat ze in Azië doet."

Duitsland

Frank Teuber

Marketingmanager Duitsland +49 (0)201 51 78 40 30 f.teuber@blumenbuero.de
"De juiste toon op de juiste plek, dat is waar Frank warm voor loopt. Hij is onze link tussen Nederland en Duitsland en zorgt ervoor dat bloemen en planten top of mind zitten bij iedere Duitser. Als marketingman met een psychologie-achtergrond kan hij ons als geen ander informeren over de houding van de consument, de smaak en de (koop)trends in Duitsland. Mensen raken met de juiste toon doet Frank trouwens ook graag als hij als blueszanger en -bassist op het podium staat."

Frankrijk

Ron Jeronimus

Marketingmanager Frankrijk +33 (0)173 03 04 40 r.jeronimus@officedesfleurs.fr
"In een ver verleden droomde Ron weleens over een carrière als bloemen-arrangeur, maar uiteindelijk werd hij onze man in Parijs. En gelukkig maar, want dankzij Ron hebben we een sterk netwerk in Frankrijk en weten we precies wat de houding en de smaak van de Franse consument is, wat er in de detailhandel gebeurt en wat de trends zijn. Zelf heeft hij de gladiool - puur jeugdsentiment - weer herontdekt toen hij onlangs een grote bos cadeau kreeg van zijn moeder."