• LinkedIn
  • Twitter

The Green Gallery sluit 2016 af met The Golden Issue

23 november 2016

Het vijfde nummer van online magazine The Green Gallery is live. In deze editie ervaren we hoe de natuur contributors van over de hele wereld inspireert tot het creëren van adembenemende florale producties. The Green Gallery werkte voor dit nummer samen met spraakmakende fotografen, kunstenaars, trendwatchers, social influencers, maar bovenal liefhebbers van bloemen en planten. 

The Golden issue
Afbeelding verwijderd.De feestmaanden mogen stralen, schijnen en schitteren. Het seizoen vraagt om liefde, warmte, uitpakken, om het grote gouden gebaar. The Green Gallery viert de ontzagwekkende gelaagdheid van de natuur met haar buitengewone rijke decoratieve weelderigheid, glanzende nerven en goudgele bloemen en planten. In dit issue brengt The Green Gallery een ode aan het ware goud: de natuur.

Gouden schatten
Het florale hart opent zich met de prachtige bloemportretten van Roberta Bailey. Door de nederige en vertederende Physalis, met zijn fragiele papieren omhulsel en warme kleuren. Niet alleen een eerbetoon aan de gouden kers, maar een herinnering aan onze menselijke behoefte om te nestelen, verzorgen en dichter tot elkaar te komen. Voor het adembenemend groen refereren we aan de allure van de jaren twintig. Je wordt meegevoerd door plantovergoten, artistieke ruimtes vol mysterieuze bloemboeketten. Een broeierige roaring gathering. Net zo zinnenprikkelend als de sinaasappelboom die al in de 15e eeuw inspireerde en ook hedendaagse artiesten in vervoering brengt.

Meer The Green Gallery
Ontdek dit en nog veel meer florale inspiratie in de meest recente uitgave van The Green Gallery. Tot nu toe hebben  reeds 135.000 mensen The Green Gallery bekeken. Binnenkort start er een online campagne om nog meer mensen bekend te maken met het online magazine. In het voorjaar van 2017 verschijnt editie #6.

Bekijk het online magazine op Thegreengallery.com

Volg The Green Gallery ook op: