We vieren Valentijn op Mooiwatbloemendoen.nl

We hebben meer liefde nodig! Daarom verrijkt Bloemenbureau Holland de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl van eind januari t/m 14 februari met liefdevolle content.

Met deze spin-off campagne van de internationale snijbloemencampagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ viert Mooiwatbloemendoen.nl de wonderlijke, magische, uiteenlopende effecten die bloemen op mensen hebben. Passend binnen het strategische groeiplatform ‘Connecting friends’.

Een passend boeker voor elke soort liefde
Wat jouw liefdessituatie ook is, er is altijd een passend boeket om te geven. Ben je al veertig jaar gelukkig getrouwd? Of is de situatie tussen jou en je lief heel erg ingewikkeld? Op Mooiwatbloemendoen.nl vindt de consument drie boeketrecepten speciaal voor Valentijnsdag. Bekijk snel het ‘eerste date boeket’, het ‘ware liefde boeket’ en het 'stille aanbidder boeket’; alle drie boordevol symboliek en liefde, maar passend gemaakt bij verschillende stadia van liefde. 

Timings & content
Naast de boeketrecepten zijn er romantische DIY’s, hartverwarmende interieurtips, inspiratie voor de anti-valentijners en een ‘We Hebben Meer Liefde Nodig’-video in stijl van de campagne.

Bekijk alle content op Mooiwatbloemendoen.nl/valentijn. De content campagne wordt aangejaagd via (social) media. 
 
Meer liefde? Doe mee!
Download hieronder de campagneposter en afbeeldingen van de We Hebben Meer Liefde Nodig campagne. Zo kan iedereen op zijn eigen kanalen meedoen aan deze campagne en de boodschap kracht bijzetten: We Hebben Meer Liefde Nodig!

- Poster A3 formaat