We Hebben Meer Bloemen Nodig in mei weer van start

Februari 2021

Hervatting campagne na uitstellen in 2020 wegens corona

In 2020 moest de internationale campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig uitgesteld worden wegens Covid-19. Inmiddels is bekend dat Mooiwatbloemendoen.nl de succesvolle bloemencampagne medio mei 2021 zal hervatten. 

In vier landen
De campagne zal in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk worden ingezet. Met korte tv-commercials (10"), online video, (digital) Out of Home en social media bereiken we onze doelgroep. Ook worden de lokale PR-bureaus gebriefd om een PR-strategie uit te werken. Uiteraard houden we bij de uitwerking van de campagneplannen een slag om de arm voor wat betreft de corona-omstandigheden. 

Herkenbare campagnestijl
Voor de campagne gebruiken we de herkenbare We Hebben Meer Bloemen Nodig-stijl en middelen, aangepast aan de tijdsgeest en op basis van de uitkomsten van het evaluatie onderzoek van de vorige twee flights van deze campagne.

Award-winning campagne
We Hebben Meer Bloemen Nodig draait om de hoogtepunten die je viert met bloemen. Want met bloemen vier je echt belangrijke dingen: vriendschappen, mijlpalen, liefde en veel andere belangrijke zaken in het leven. We Hebben Meer Bloemen Nodig dus! De veelgeprezen campagne won eerder reclameprijzen als 'SAN Accent' en een 'bronzen Epica Award'. 

Bekijk de video

Meer informatie
Meer weten over deze campagne? Neem dan contact op met Daan Langstraat, campagnemanager snijbloemen, via d.langstraat@bloemenbureauholland.nl.