• LinkedIn
  • Twitter

Vier de herfst met bloemen

05 september 2022

Omarm het seizoen, omarm de Celebrate Seasons Herfst campagne!   

De natuur kleurt van frisgroen naar oranjegeel en rood. En die warme herfstkleuren omarmen we graag in de Celebrate Seasons Herfst campagne! We maakten een dossier vol bloemige artikelen, tips en DIY’s waarmee je de herfst ziet, voelt, ruikt en proeft. De herfst is geen seizoen, het is een gevoel! 

Over de campagne

Afbeelding
Op 23 september gaat de Celebrate Seasons Herfst campagne van start in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We zullen consumenten tot en met 30 november op onze consumenten websites inspireren en stimuleren om de herfst te omarmen met bloemen. 

Hoe we dat doen? Denk aan boeketrecepten met typische herfstbloemen, een sfeervolle herfsttafel en een herfstkrans met verse en gedroogde bloemen. En wat dacht je van recepten voor gouden fijnproevers, zoals chrysanten-cheesecake en chrysanten-bouillon? Decoratie met pompoenen mag dit seizoen natuurlijk ook niet ontbreken. We inspireren met stijlvolle varianten, zoals bloem-pompoenen en pompoenvazen. Ook leuk voor Halloween! 

Crossmediale campagne
De Celebrate Seasons Herfst campagne wordt in alle landen via onze (online) kanalen aangejaagd, zoals onze Instagram-, Facebook- en Pinterestpagina’s en de consumentenwebsites. Daarnaast zijn we voor Nederland een samenwerking aangegaan met Delicious Magazine. In de jubileum editie van dit magazine, dat eind november uitkomt, inspireren we de lezer met een florale high-tea, inclusief herfstboeketten en recepten met bloemen in de hoofdrol.

Download het campagnemateriaal voor eigen gebruik
Omarm het seizoen en profiteer mee van deze herfst-campagne! Download hieronder het beschikbare beeldmateriaal of ga naar onze beeldbank. Vermeld bij gebruik van het beeldmateriaal op social media de credits #Mooiwatbloemendoen en tag @Mooiwatbloemendoen.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze campagne kun je terecht bij Tessa Triesscheijn, manager contentmarketing, via ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl

                   
September 2022