Onze communicatiekalender 2022-2023

Dit zijn de plannen van het Bloemenbureau

Ook in 2022 zullen we de consument vol enthousiasme inspireren om meer bloemen en planten te kopen. Met dagelijkse content-inspiratie, toonaangevende campagnes en resultaatgerichte shopper activaties. Benieuwd naar onze plannen? Bekijk dan onze communicatiekalender 2022-2023. 

Onze communicatiekalender 2022-2023

De kalender in vogelvlucht
De communicatiekalender laat zien dat we de consument het hele jaar door inspireren, met een piek in het voor- en najaar. De rest van het jaar is er een constante basis van duurzame marketingcommunicatie op basis van relevantie en budget. Met content via onze eigen communicatiekanalen, social media, externe websites en influencers haken we in op wat er speelt bij de doelgroep. Ook leggen we hiermee de link naar campagnes en shopper activaties. Met de activaties verleiden we consumenten om naar de winkel te gaan en bloemen en planten te kopen.

Verwacht in 2022-2023
In de kalender voor 2022 staat de Plant Design-campagne opnieuw ingepland. Ook de Bedankt Plant-campagne komt nog een jaar terug en de nieuwe Van Grauw naar Groen-campagne wordt herhaald. Voor snijbloemen is de kalender 2022 grotendeels identiek aan 2021. Met de campagne ‘We hebben meer bloemen nodig’, seizoenscampagnes en De Trend Collectie verleiden we consumenten met aantrekkelijke bloemencontent. Naast herhaling van een aantal vertrouwde en succesvolle campagnes, verwachten we in 2023 voor snijbloemen en kamerplanten met nieuwe campagnes te komen.

Download de communicatiekalenders
Hieronder vind je de verschillende onderdelen van de communicatiekalender 2022 en 2023. Of download de complete communicatiekalenders via onderstaande links als pdf-bestand.

                                    
Januari 2022

Communicatiekalender 2022 Bloemenbureau Holland - Bloemen
Communicatiekalender 2022 Bloemenbureau Holland - overzicht Mooiwatbloemendoen.nl
Download image