• LinkedIn
  • Twitter

Nieuwste editie 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' gaat live

01 november 2021

Campagnematerialen beschikbaar om aan te haken

Op 1 november gaat de extra editie van de 'We Hebben Meer Bloemen Nodig'-campagne van start in Nederland en Duitsland. Het thema eenzaamheid staat hierin centraal. Sectorpartijen en verkoopkanalen kunnen aanhaken door gebruik te maken van de downloadbare campagnematerialen.

‘We hebben meer aandacht nodig’
In de campagne laten we zien hoe bloemen sociale verbinders zijn en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het tegengaan van eenzaamheid. Door meer aandacht voor elkaar te hebben. Echte connecties. Echte verbinding. Bloemen kunnen daarin een grote rol spelen. Bloemen brengen mensen dichter bij elkaar en vertellen wat met woorden misschien niet gezegd kan worden.

Voor de campagne hebben we mooie materialen ontwikkeld, die je kunt downloaden om te gebruiken in je eigen (online) communicatie. Zet jij ze ook in? 

Please accept marketing-cookies to watch this content.


Consumenten media
Met deze nieuwe editie spelen we in op de vraag vanuit de sector voor een extra snijbloemencampagne in het najaar. De campagne zal gedurende drie weken lopen in Duitsland en Nederland. Spil van de campagne is de tiensecondenfilm. We brengen deze onder de aandacht van de consument via de inzet op YouTube, mobile media (via smart phone) en social media. Ook door samen te werken met influencers verspreiden we de boodschap. Op Mooiwatbloemendoen.nl en Tollwasblumenmachen.de en de bijbehorende socialmediakanalen zetten we uiteraard ook bloemen als bloeiende verbinders centraal.

Downloadbare campagnematerialen
Wil je aanhaken op de campagne? Gebruik dan de YouTubelink van bovenstaande online video, download de bijhorende poster en het contentbeeld om in de winkel en in eigen (online) marketingkanalen te gebruiken. Vermeld dan graag de credits @mooiwatbloemendoen en #wehebbenmeerbloemennodig

Marketing Portal
De materialen staan ook in hoge resolutie op de Marketing Portal – in het Duits, Nederlands en Engels. De Portal is beschikbaar voor onze betalende achterban, heb je nog geen account? Op de login-pagina registreer je je als nieuw account. 

Meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Daan Langstraat, campagnemanager snijbloemen, via dlangstraat@bloemenbureauholland.nl.

                  
Oktober 2021