De Trend Collectie lente/zomer 2022: lancering in maart

Bright and Breezy het seizoen beleven
Hoewel het najaar met de Trend Collectie herfst/winter 2021 nog moet starten, kijken we al opgetogen vooruit naar het volgende seizoen. De Trend Collectie lente/zomer 2022 is namelijk bekend! 

In maart 2022 lanceren we deze nieuwe collectie, die helemaal in het teken staat van de trend Bright and Breezy. Hierbinnen draait het allemaal om verbinden, feestvieren en het onbezorgde vakantiegevoel. Het gevoel dat ver te zoeken was de afgelopen periode. We vieren het zowel thuis als in de tuin, met vooral veel kleur en ontspanning. Benieuwd naar de bloemen- en plantenselectie? Lees dan even verder.

Bright and Breezy met bloemen en planten
De Trend Collectie lente/zomer 2022: lancering in maartDe vrolijke trend zorgt zowel binnen als buiten voor een glimlach. Felgekleurde bloemen en groepjes bloeiende planten maken van thuis zijn een feest. Ook buiten is het goed toeven. Laat bloemen en buitenplanten gerust een beetje verwilderen, dat geeft niks. Bonte borders en een vrolijke pluktuin, de vervanger van de moestuin, bepalen het uitzicht.

Zeventien bloemen en planten
De bloemen en planten uit de lente/zomer collectie van 2022 zijn:

  • Bloemen: Asclepias, Leucanthemum, Alstroemeria, Allium, Freesia en Achillea.
  • Kamerplanten: Genista, Caladium, Campanula, Bougainvillea, Epipremnum en Oxalis.
  • Tuinplanten: Salvia, varens, Cosmea, Hosta en Aquilegia.

Waar en wanneer?
De Trend Collectie lente/zomer 2022 vind je tussen maart en oktober 2022 op Mooiwatbloemendoen.nlMooiwatplantendoen.nl, Instagram en Facebook. Met inspirerende beelden en tips om het vakantiegevoel naar het interieur en buitenruimte te vertalen. En met artikelen over de bloemen en planten binnen de collectie natuurlijk. Vol slimme tips en inspirerende achtergrondinfo over de geselecteerde items. 

Meer informatie
Wil je meer weten over De Trend Collectie? Mail campagnemanager Isabel Groot op igroot@bloemenbureauholland.nl.

                          
September 2021

De Trend Collectie lente/zomer 2022 | kamerplanten
De Trend Collectie lente/zomer 2022 | kamerplanten
Download image