• LinkedIn
  • Twitter

De Trend Collectie herfst/winter 2021 bijna van start

22 augustus 2021

Zo presenteren we de nieuwe collectie bloemen en planten
Begin september is het zover. Dan presenteren consumentensites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl de nieuwe Trend Collectie herfst/winter 2021. Het trendthema Balanced Biotope staat hierin centraal. Het inspireert consumenten om thuis een indoor biotoop te creëren. Met stoere planten en bloemen, in verrassende naturelle tinten en met een rauw randje. 

Waar, wanneer en hoe?

Afbeelding
De Trend Collectie herfst/winter 2021 bijna van start
We promoten de overvloedige collectie van 1 september tot en met 20 maart 2022. Dat gebeurt in vier landen, zowel on- als offline over verschillende kanalen. Uiteraard met prachtig beeldmateriaal en een stevig promotieplan met de pijlers:

  • media
  • influencer samenwerkingen
  • contentdossier
  • online Lookbook
  • pr-acties

Media, influencers en content
De campagne start met intensieve media-inzet gedurende drie weken, onder andere via online advertising. Tijdens de hele campagneperiode zijn er samenwerkingen met influencers, te volgen via landspecifieke hashtags*. Bovendien wordt er continue bij De Trend Collectie passende content op de websites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl aangeboden. Dat geldt uiteraard ook voor hun zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en de bijbehorende socialmediakanalen.

Online Lookbook

Na het grote succes van de Lookbooks van de vorige collecties, beschikt deze collectie ook over een nieuw online Lookbook in het thema herfst/winter 2021. Deze staat vol inspirerend bloemen- en plantenbeeld voor nieuwsgierige consumenten. Het Lookbook gaat vanaf 1 september online op onze consumentenwebsites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Benieuwd hoe het Lookbook eruit ziet? Bekijk het via onderstaande link:

Lookbook Trend Collectie herfst/winter 2021 bloemen & planten

Opvallende PR
Daarnaast sturen we persberichten naar consumentenmedia en zetten we bijzondere media-samenwerkingen op. Binnen de Covid-19-kaders werken we ook aan fysieke events. In het Verenigd Koninkrijk en Nederland organiseren we een Balanced Biotope Brunch voor media professionals en influencers. In Duitsland is er een yogales voor pers en influencers in een Balanced Biotope-omgeving waarbij ze tijdens de les de collectie items krijgen gepresenteerd. De PR start in Frankrijk in oktober, met onder andere een editorial samenwerking met Le Journal des Femmes. 

Download de beelden 
Bied je jouw klanten ook deze inspiratie? Download dan onderstaande beelden en gebruik ze met vermelding van credits en de volgende hashtags: #trendcollectie, #trendkollektion, #thetrendcollection, #lacollectiontendance, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen. 

- A2 Poster Trend Collection herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021
- Video Screen Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021 

Ook in de beeldbank en op de Marketing Portal
De hoge resolutiebeelden zijn te downloaden vanaf onze beeldbank.
De Franse, Duitse, Engelse en Nederlandse campagnebeelden zijn ook te vinden op onze online Marketing Portal. Hier vind je bovendien posters en banieren in het Pools, Russisch, Spaans, Italiaans, Deens en Zweeds. Deze portal is toegankelijk op aanvraag via de login-pagina.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze Trend Collectie of De Trend Collectie in het algemeen? Campagnemanager Isabel Groot vertelt je er graag alles over. Je kunt haar bereiken via igroot@bloemenbureauholland.nl.

*De hashtags van deze campagne in alle vier de landen zijn: #trendcollectie, #trendkollektion, #thetrendcollection, #lacollectiontendance

                    
Augustus 2021