Contentcampagne 'Herfst roept om bloemen'

Haak aan vanaf 22 september

Van 22 september tot eind november siert de contentcampagne ‘Herfst roept om bloemen’ de consumentensite Mooiwatbloemendoen.nl en haar zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het herfstdossier is de opvolger van de Celebrate Seasons zomercampagne en richt zich op herfstige boeketinspiraties en DIY’s. Het dossier bevat natuurlijk weer prachtige communicatie- en fotomaterialen om in de winkel en op social media aandacht te geven aan dit bloemrijke seizoen.

Nieuwe beelden om te downloaden
Download vanaf deze pagina de nieuwe herfstbeelden die we speciaal maakten voor de consumentensite Mooiwatbloemendoen.nl. Deze zijn heel geschikt voor handelspartijen en verkoopkanalen om te plaatsen in eigen social mediakanalen of op de winkelvloer. Vrij te gebruiken met vermelding van de fotocredits/website Mooiwatbloemendoen.nl@Mooiwatbloemendoen voor Instagram en Facebook en de hashtag #Mooiwatbloemendoen.

Boeketten vol herfstkleuren
Herfst roept om bloemen 2021 | boeket droogbloemen Het najaar vieren we met veel content over najaarsbloemen zoals callicarpa, Physalis en chrysanten. We verwerken deze en andere typische herfstbloemen in een boeket droogbloemen voor in een statement vaas, in een oogstboeket, dat alle schoonheid, geuren, kleuren van de herfst vertegenwoordigd en in een mood booster boeket, vrolijk, opgewekt van kleur. Een herfstboeket dus dat zorgt voor een positieve opsteker voor als de dagen donkerder worden. Bovendien komt er een bloem-pompoen DIY op Mooiwatbloemendoen.nl voor bijvoorbeeld Halloween en gaan we in op de gebruiken en gewoonten rondom Allerzielen/Allerheiligen.   

Online en shopper activatie
Contentcampagne Herfst roept om bloemen‘Herfst roept om bloemen’ krijgt volop aandacht op onze sociale media kanalen en websites in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en we trekken bezoekers naar de sites via de inzet van online media. Het thema leent zich ook heel goed voor shopper activaties. In Duitsland zijn er daarom plannen voor samenwerking met een Duitse retailer met Herfst roept om bloemen als basis.

Doe jij ook mee?
Ook jij kunt aanhaken bij 'Herfst roept om bloemen'. Download hieronder de contentbeelden en het POS-materiaal. De materialen kun je gebruiken op de winkelvloer en in alle online kanalen - graag met vermelding van de credits @mooiwatbloemendoen en Mooiwatbloemendoen.nl.

Onderstaande poster is in het Duits, Frans, Engels, Nederlands - in A1 en A3 formaat - te vinden op onze Marketing Portal. Nog geen account? Vraag deze dan meteen aan via deze login

Meer weten?
Voor meer informatie over deze Herfst-contentcampagne neem je contact met ons op via info@bloemenbureauholland.nl.

                   
September 2021

L'automne revendique ses fleurs - Lajoiedesfleurs.fr
Herfst roept om bloemen
Download image