• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant campagne in de startblokken

17 september 2020

De meerjarige consumentencampagne ‘Bedankt Plant’ gaat ook in het najaar van 2020 lopen. Deze succesvolle campagne brengt een opvallende ode aan planten. Ze maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder - er zijn zoveel redenen om planten te bedanken voor wat ze voor ons doen in ruil voor slechts een beetje water en zorg.

Campagne in meerdere landen​
De Bedankt Plant-campagne gaat groots van start met een focus op online media. In Nederland, Duitsland en Frankrijk zijn de uitingen de komende periode te zien op YouTube, Facebook, Instagram en Pinterest. 

Op 31 augustus is de kick off van de online-campagne in Duitsland, aangevuld met uitingen op digitale buitenreclameobjecten in Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf in winkelgebieden en op stations. 

Vanaf 21 september is Bedankt Plant te zien in Nederland in de genoemde online media en verschijnen de campagne-uitingen in digital out of home, met name te zien in de grotere steden door het hele land op veel gefrequenteerde plekken. We hebben bovendien advertorials in de oktober-edities van de magazines Flow en vtwonen gepland.

Op 5 oktober begint de online-campagne in Frankrijk op de social media YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest, aangevuld met landelijke digitale buitenreclame.

In het Verenigd Koninkrijk wordt per eind oktober/begin november een PR-plan uitgerold. 

Bedankt plant-commercial
Zin om de opvallende commercial nog eens te zien? Hij is ook te vinden op het YouTube kanaal van Mooiwatplantendoen.nl

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Afbeelding verwijderd.Op onze eigen kanalen
Uiteraard zetten we onze eigen online- en contentkanalen in voor deze campagne. Zo werken we aan nieuwe artikelen voor onze website Mooiwatplantendoen.nl en de buitenlandse zustersites. Ook zoeken we de samenwerking met verschillende influencers in de kernlanden op om een ode aan planten te brengen. Binnenkort is op Mooiwatplantendoen.nl bovendien een zgn. whitepaper voor consumenten te downloaden met een uitgebreid verhaal over wat planten voor je doen en de voordelen van meer planten in huis. Gebaseerd op en onderbouwd met divers wetenschappelijk onderzoek. Interessant leesvoer voor plantenliefhebbers met een uitnodiging aan de consument om er even goed voor te gaan zitten. 

Campagnematerialen beschikbaar
Maak zelf ook gebruik van de Bedankt Plant-campagnematerialen voor jouw eigen promotie van planten. Ze zijn gratis te downloaden via de links hieronder. De consumenten-whitepaper over planten is later in het najaar te downloaden via Mooiwatplantendoen.nl en is natuurlijk ook interessante materie om voor jouw eigen promotie van planten te gebruiken - graag met vermelding van de credits Mooiwatplantendoen.nl

Poster Bedankt Plant A3

Poster Bedankt Plant A1

Poster Bedankt Plant "Ontspannen" A3

Poster Bedankt Plant "Onstpannen" A1

Poster Bedankt Plant "Natuur dichterbij" A3

Poster Bedankt Plant "Natuur dichterbij" A1

Poster Bedankt Plant "Huis een thuis" A3

Poster Bedankt Plant "Huis een thuis" A1

Poster Bedankt Plant Algemeen A3

Poster Bedankt Plant Algemeen A1

Bedankt Plant Toonbankdisplay A4

Bedankt Plant Toonbankdisplay A3

Voor de campagnematerialen in het Duits, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Frans, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Engels, kijk hier

Meer weten?
Wil je meer weten over deze campagne, neem dan gerust contact met ons op via info@bloemenbureauholland.nl.