• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant-campagne dit jaar exclusief online

28 augustus 2023

Influencers in vier landen actief 

Afbeelding
Bedankt-plant

Een kamerplant geeft zoveel meer. ‘In ruil voor een beetje water en aandacht ontvang je positieve energie en rust, voel je je gezonder en gelukkiger. Daar kan best een speciaal bedankje vanaf.’ Dat is in de basis de boodschap die de Europese consument meekrijgt in de komende Bedankt plant-campagne in oktober. Dan loopt een maand lang de content- en influencer campagne die op dit moment wordt ontwikkeld voor Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland.  

Dit jaar zetten we volop in op het bereiken van de consument via sociale media en maken we gebruik van lokale influencers. Door de voordelen van groen te omarmen met de influencers als ambassadeurs, veroveren we met inspirerende en opvallende content de harten van onze doelgroepen. Ons doel is hen te activeren om vaker planten te kopen, voor zichzelf en voor anderen. 

Ook in oktober 2022 maakten influencers deel uit van de Bedankt plant-campagne. Hun posts werden door 2,2 miljoen consumenten in de vier landen gezien en ruim 25 duizend keer voorzien van ‘likes, comments en shares’.  

Meer weten? 
Voor meer informatie over deze campagne kun je terecht bij content marketeer Anneloes Demmers, ademmers@bloemenbureauholland.nl.