22 september: start 'Herfst roept om bloemen' op Mooiwatbloemendoen.nl

Vanaf 22 september is het officieel herfst, het moment om een uitgebreid herfstdossier op Mooiwatbloemendoen.nl te plaatsen. Want de herfst, dat vraagt om lekker binnen blijven. Met bloemen natuurlijk! Een dossier vol floraal herfstgeluk in vlammende kleuren en laat-de-regen-maar tegen-het-raam-tikken DIY tips.

Dit seizoen vraagt om bloemen
Herfst roept om bloemenHet herfstdossier is de opvolger van de Celebrate Seasons zomercampagne. Onder het mom ‘Dit seizoen vraagt om bloemen’ brengen we de positieve werking van bloemen én van dit seizoen onder de aandacht. Typische herfstbloemen die we in het najaarszonnetje zetten, natuurlijk vergezeld van boeketrecepten, zijn chrysanten, asters, rozenbottels, Veronica, Hypericum, Crocosmia en Scabiosa. Dat doen we op Mooiwatbloemendoen.nl en de zusterplatformen in het Engels, Duits en Frans en uiteraard de bijbehorende social kanalen. 

DIY projecten met herfstbloemen
Omdat dit seizoen ons wat meer naar binnen lokt, maken we het daar knusser met bloemen. En daarbij gaat het niet alleen om het resultaat, maar ook het DIY-en an sich. Denk aan een zelfgemaakte homespray met rozen en salie, een droogbloemenproject of een geurend floraal bad. En dat is nog maar een kleine selectie uit de herfstcontent. Gecombineerd met prachtige fotografie volop rood, oranje, gele en roze-tinten biedt het herfstdossier genoeg inspiratie voor een gloedvol seizoen.

Doe mee!
Vanaf 22 september kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl, welke aangejaagd zal worden via onze social media kanalen.

Bied je jouw klanten ook deze inspiratie? Download hieronder de campagneposter en andere herfstbeelden. Deze kunt u gebruiken op de winkelvloer en alle online kanalen - graag met vermelding van onze credits #mooiwatbloemendoen - zodat het geen klant meer kan ontgaan: Herfst roept om bloemen!

Herfst roept om bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl
Herfst roept om bloemen
Download image