• LinkedIn
  • Twitter

Vacature: Junior Digital Marketeer

08 juli 2024

Voor ons marketingteam zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.

Afbeelding
mozaiek-vacature

Functieomschrijving
We zoeken een junior Digital Marketeer met een passie voor de mooiste producten: bloemen en planten. Je speelt een grote rol in de ontwikkeling van de mediacampagnes briefings schrijven voor diverse (media)bureaus, de plannen beoordelen, het mede-beoordelen van alle campagne uitingen, alle materialen checken en zorgen dat alles klaar staat en goed loopt. Je bent van briefing en livegang tot optimalisaties en rapportages verantwoordelijk voor de vele (social) mediacampagnes die Bloemenbureau Holland per jaar voert. Het is ook jouw taak om intern alles up te date houden met betrekking tot doelstellingen, KPI’s en analyses. Hiervoor werk je met tools als de META Ads Manager en Google Analytics.

Intern zorg je voor goede afstemming met onder andere collega’s van content en PR. Je rapporteert in deze rol aan de Lead Digital Marketing. Het is een nieuwe rol, dus er is veel ruimte voor eigen inbreng en de vormgeving van je rol.

Profiel
Je wilt je verder ontwikkelen op mediagebied en hebt een oog voor detail: foutjes pik je er zo uit en je weet hoe je dit moet oplossen. Je vindt het leuk om de ontwikkelingen op het gebied van media te volgen en indien mogelijk toe te passen in jouw werk. In deze positie rapporteer je rechtstreeks aan de Lead Digital Marketing en beschik je over:

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding in marketing(communicatie).
  • 1 of 2 jaar werkervaring bij een (media)bureau met social media en andere online media.
  • Je bent een teamplayer, gestructureerd en hebt affiniteit met data en content.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Aanbod
Een dynamische en prettige werkomgeving met veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden en veel ruimte voor initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden in een flexibele werkomgeving. Je hebt de mogelijkheid om in het kader van jouw functiebeschrijving nader invulling te geven i.s.m. de Lead Digital Marketing. Deze functie is voor 32 tot 40 uur per week.  

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Sherelle Schmidt, Lead Digital Marketing, via sschmidt@bloemenbureauholland.nl  of +31(6) 53 46 34 45