Gloedvol nazomeren met buitenplanten op Mooiwatplantendoen.nl

Contentdossier ondersteund door radio en online advertising

We kunnen er niet omheen: de zomer is afgelopen. Maar voordat de herfst aanbreekt genieten we heel september nog van de nazomer. Frisse ochtenden, herfstige kleuren en een zacht zonnetje geven ons gouden momenten om met tuinplanten aan de slag te gaan. Samen met de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland ontwikkelden we daarom een nazomers contentdossier op Mooiwatplantendoen.nl, een radiospot en online mediaondersteuning.

Radiocommercial
Vanaf 7 september geven Mooiwatplantendoen.nl en Royal FloraHolland consumenten een zetje om vooral nu nog even aan de slag te gaan in de tuin of op het terras. Dat doen we met een radiocommercial op zenders als NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, Qmusic, Radio 538, Radio Veronica, Radio 10, SkyRadio, 100%NL, Sublime en via internetradio.

Beluister de radiocommercial hier:
 

Bekijk hier het uitzendschema

 

Content en online mediaondersteuning
Op Mooiwatplantendoen.nl en haar Duitse, Engels en Franstalige versies plaatsen we bovendien vijf artikelen over nazomertuinieren. Van productinformatie tot inspirerende tips en van laatbloeiers tot een tienstappenplan: alles komt voorbij. De content wordt in Nederland en Duitsland naast de radiocommercial ook aangejaagd door advertenties op social media en Google Search. Zo verleiden we de consument om te grasduinen op de website. Vooral Google Search bleek tijdens de buitenplantencampagne afgelopen zomer een enorm succesvolle tool, hetzelfde geldt voor digitale radio, beide gaan we daarom nu ook weer inzetten. Vooral de resultaten van de Google Ads bleken, door o.a. het hoge zoekvolume tijden de buitenplantencampagne afgelopen zomer, erg goed. Daarom adverteren we ook deze campagne weer via het Google Search Network. 

Meer weten over deze campagne?
Neem dan contact op met Isabel Groot, campagnemanager, via i.groot@bloemenbureauholland.nl.

Gloedvol nazomeren met buitenplanten op Mooiwatplantendoen.nl
Download image